Technisch webbouwer

Sinds het jaar 2000 ontwikkel ik met veel plezier online producten zoals websites en maatwerk onderdelen. De websites worden gebouwd in HTML/CSS. Deze vorm heeft mijn voorkeur omdat ik daarmee alle onderdelen (tot op de pixel nauwkeurig) op het beeldscherm kan plaatsen en bewerken. Deze manier van werken maakt me onafhankelijk van derde partijen zoals bijvoorbeeld Wordpress/plugins. Ontwerpen/designs kan ik letterlijk overnemen en vertalen naar een werkende online website.

Creatief aan de slag
Gaan we samen aan de slag met het ontwerp van jouw website? Superleuk!
Misschien heb je nog geen idee hoe een dergelijk creatief proces in z'n werk gaat? Daarbij ga ik je uiteraard helpen! Om samen van -niets- iets te maken is écht leuk om te doen. Elkaar inspireren,  ideeën uitwisselen, sparren en bouwen... De ontwikkeling van jouw website kan je live volgen via een tijdelijk internetadres. 

Aandacht maakt alles mooier
Dat geldt voor alles, dus ook voor de bouw van jouw website. Samen nemen we de tijd om de website tot in de puntjes te perfectioneren.

Nieuwsgierig geworden? 
Kom langs op kantoor en laat je inspireren. Of maak een online afspraak.

Domeinregistratie, hosting en e-mail


Het registreren van domeinnamen (www.jouwdomeinnaam.nl) is geen probleem. Binnen 24u staat jouw gekozen domeinnaam al online. Kijk, dat is snel en handig. Heb je al een domeinnaam? Dan kan ik deze voor je verhuizen naar mijn webserver. Waarom naar mijn webserver verhuizen? Hij is lekker snel, de technische lijntjes zijn kort en je hebt maar 1 factuur waar alle diensten op staan. Moet er een nieuw e-mailadres aangemaakt worden? Ook geen probleem, ik regel het voor jou!

  

Onderhoudsysteem


Het aanschaffen en bouwen van een website is één. Het onderhouden is twee.
Het onderhoud is afhankelijk van HOE jij of jouw bedrijf online aanwezig is. Is jouw website een statisch online visitekaartje? Dan heb je aan de content weinig te onderhouden... Maar wil je actief online zijn, wil je actief aanwezig zijn en daardoor beter gevonden worden in de zoekmachines? Dat is de keuze die je moet maken.

Wat past bij jou? Wil je tijd vrijmaken om teksten en inhoud zelf te gaan plaatsen, dan kan je gebruik maken van het WMMEDiA onderhoudsysteem. Helaas zie ik het nog te vaak gebeuren dat de aandacht van de website verwelkt waardoor informatie op de website niet meer actueel is.

Laat mij je onderhoud doen! Heb je iets actueels voor je bedrijf? Een ludieke actie of een mooie productfoto? Geef dit aan mij door via Whatsapp, mail of telefoon. Dan wordt jouw bericht of actie snel en accuraat geplaatst.

Ohja, nog even dit...


Gaan we aan de slag met jouw website? Dan kan je écht rekenen op een persoonlijke aanpak. Heb je vragen? Stel ze!
En wat is er nog meer standaard inbegrepen? Op technisch vlak een beveiligde verbinding op jouw domein en de website wordt gebouwd volgens moderne programmeertechnieken. Let's go!

Kom langs!


Op de Leeuwarderweg 7 in Franeker en we gaan in gesprek.