Reviews

De klanten vertellen hun ervaringen.

"Wouter is een creatieve en vrolijke vakman. Even sparren via de app of mail. Als het moet even bellen en in een poep en een scheet heb je een prachtige PR voor je organisatie. En niet onbelangrijk netjes geprijsd voor wat je krijgt. Kortom een aanrader!
Johannes Herder - Rolling Home
 
"Onlangs zocht ik een paar goede en makkelijk te gebruiken stoepborden. Ik was altijd van de krijtborden. Maar ik zag de stoepborden wel vaker staan. Ik rij vaak langs Wouter zijn bedrijf en die had de stoepborden op zijn online website staan (www.reclameleverancier.nl). Makkelijk te bestellen klik, klaar en afrekenen. Ik hou altijd wel van een beetje aktie (lees super veel aktie dus). Wordt meteen verstuurd, was razend snel bij mijn bedrijf. Helemaal handig en ook nog op wieltjes. Dus wij kunnen ze overal neerzetten waar we maar willen. Ook de posters erin doen gaat reuze makkelijk. Dus ik kan ze ook iedere keer verwisselen met een andere tekst en foto's. Ik ben er super blij mee, ik heb er toen ook meteen maar 3 gekocht, ze staan her en der in de stad verspreid. Dank je wel Wouter voor de super service!
Mona Hoekstra - De Grillerije
 
"Wouter heeft mijn huisstijl gemaakt. Zoiets is een proces van concept tot realisatie. Onder het genot van een kopje koffie luistert hij vooral goed naar je wensen! Hij vertaalt dit in originele en verfrissende ontwerpen en levert uitstekend werk tegen een redelijke prijs! De samenwerking is super en daarom heeft hij ook al verschillende vervolgopdrachten gekregen. Een echte designer: inspirerend & creatief!"
Gea Iedema - GJIZ
 
"Wouter verzorgt al een aantal jaren voor ons onze vormgeving. Begonnen in 2006 met de website, inmiddels al weer vernieuwd. Maar ook advertenties, posters etc. Ook onze nieuwe huisstijl (2010) is door Wouter prima verzorgd. Een fijne samenwerking, korte lijnen en altijd het gewenste resultaat. Aan een half woord genoeg om te verzorgen wat wij bedoelen."
Ruurd van der Velde - Uw slaapspecialist
 
"Als ik een aanvraag doe bij WMMEDiA voor een flyer, een site, een logo of wat voor andere reclame of ontwerp uiting dan ook, dan krijg ik altijd precies waar ik om vraag en daarnaast nog veel extra. De extra’s zitten in een vriendelijk woord, een glimlach, een bak koffie en een heel goed luisterend oor, die alles opneemt en zo vertaald in precies dat wat ik nodig heb. De extra’s zitten ook in het mee denken, het brainstormen, de vrijblijvendheid en de openheid. Ik word enthousiast gemaakt door Wouter, doordat hij mij het gevoel geeft altijd welkom te zijn, dat geen vraag/ opdracht te gek is en doordat hij met zijn open karakter actief mee denkt. Opvallend is dat hij vaak midden in de roos schiet met zijn idee! De prijs kwaliteit verhouding is voor mij ook zeker een punt die bij WMMEDiA zeer hoog scoort. Kortom ik ben een zeer tevreden klant die nog heel lang met dit mooie bedrijf en zijn hardwerkende mannen in gesprek zal gaan."
Jolanda Breidenbach - Door Jolanda
 
"WMMEDiA krijgt van mij een 10 voor het ontwerpen en ontwikkelen van mijn huisstijl en website. Inmiddels heb ik meerdere keren met Wouter mogen samenwerken aan verschillende projecten. Ik vind het bewonderenswaardig hoe goed hij de wensen van de klant weet te vertalen naar het uiteindelijke product. Ik hoop in de toekomst nog vaak met hem samen te mogen werken. Wouter in een notendop: creatief, enthousiast, sociaal, betrouwbaar en inspirerend."
Jessica Kuiken - JESS marketing
 
"Wouter van der Molen is een specialist op het gebied van vormgeving. Hij denkt met je mee en ontwerpt vervolgens exact wat je nodig hebt om je klanten bijvoorbeeld op de juiste manier in te lichten. Mijn ervaring in het werken met hem was ook zeer positief - hij zorgt er voor dat hij de gestelde deadline haalt, ook op het moment dat het een "haastklus" is. Zeer professioneel!"
Petra Janssen - UWV operationeel leidinggevende
 
"Altijd vakkundig, creatief, meedenkend en behulpzaam. Kortom uitstekend!"
Martin Zeijlemaker - City Outdoor Signs

 

 
 
 

Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Bel 06-21827977

 

© 2020 Fullservice Internet- en Reclamebureau WMMEDiA in Franeker | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Jouw Reclameleverancier.nl