Lancering Magazine Waadhoeke in Bedrijf


Het nieuwe Magazine Waadhoeke in Bedrijf is gelanceerd als aanvulling op het online platform waadhoekeinbedrijf.nl. Het magazine biedt de leden van het platform een extra mogelijkheid om zichtbaar te zijn in de gemeente Waadhoeke. Het is een mooie gelegenheid voor bedrijven en ondernemers om hun verhaal te vertellen en hun producten en diensten te promoten.

Het Magazine Waadhoeke in Bedrijf is bedoeld om lokale bedrijven te ondersteunen en de samenwerking tussen hen te bevorderen. Het biedt niet alleen een platform voor bedrijfspresentaties, maar ook voor het delen van kennis, ervaringen en inspiratie. Het magazine wordt verspreid onder de leden van het platform, bij verschillende ondernemers en winkeliers, tactische plekken zoals kappers, wachtkamers, bibliotheken en diverse dorpsbelangen binnen de Waadhoeke. Tevens komen de magazines bij de TIP punten van Bestemming Noardwest te liggen.

Het magazine verschijnt drie tot vier keer per jaar en heeft een oplage van 1.000 exemplaren.

De lancering van het Magazine Waadhoeke in Bedrijf is een mooie ontwikkeling voor IEDERE lokale ondernemer in Waadhoeke. Het biedt hen een extra kans om zich te profileren en hun netwerk uit te breiden. 

www.waadhoekeinbedrijf.nl

Terug

ZULLEN WE KENNISMAKEN?
LIJKT ME SUPERTOF!
JA, GAAN WE DOEN!

INTERESSANT

Waadhoekeinbedrijf.nl
Reclameleverancier.nlBenieuwd
wat WMMEDiA voor jou kan betekenen? Aarzel niet en neem contact op.

Neem contact op

KANTOOR

Leeuwarderweg 7, 8801 BS Franeker

  info@wmmedia.nl
  06-21827977
   KvK 01104308

Openingstijden
Maandag t/m donderdag
van 08.00 - 17.00 uur
2024 Wouter van der Molen - Franeker