Creatief vormgever

Een muziekje op de achtergrond, een geurend bakje koffie. De pen krast het papier en de muis kriebelt de mat. Boeken en kleurenwaaiers opengeslagen... hét moment waar inspiratie, gevoel en techniek samenkomen.

Ook nu weer, aandacht maakt alles mooier...
De uitdaging bij een creatief ontwerpproces is het zoeken naar de juiste vorm die bij jou past. Iedereen heeft een eigen unieke kijk op de wereld maar wat is jouw kijk? Laten we samen de uitdaging aangaan en dit vraagstuk gaan beantwoorden! Door middel van schetsen, online surfen, opengeslagen boeken, screenshots en foto's gaan we de zoektocht aan en geven dit een concrete vorm.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Kom langs en maak kennis op de Leeuwarderweg nummer 7 in Franeker.

Oke! Nu concreet...


Samen gaan we aan de slag met de basis, het logo. De gekozen vorm, kleur en uitstraling vormen het fundament voor de overige drukwerkuitingen zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers en posters. Na jouw goedkeuring op het ontwerp stemmen we de hoeveelheid/aantallen af. Binnen enkele dagen wordt het drukwerk op jouw adres afgeleverd. Makkelijk, snel én persoonlijk. Is het drukwerk bijna op? Geen punt, gewoon even bellen op nummer 06-21827977 en binnen de kortste keren is jouw voorraad weer aangevuld.

Maar er is meer...


Het leveren van bovenstaand drukwerk behoort tot de basis. Maar er is meer... wat dacht je van wekelijkse of maandelijkse advertenties? Of het creëren van een toepasselijke e-mail handtekening? Een omslagfoto voor sociale media? Geen probleem. Of het beletteren van uw kantoorramen of bedrijfswagen? Al deze zaken moeten een vorm krijgen en deze kan ik je bieden. Op een persoonlijke manier, één op één, jij en ik.
 

Grootformaat printer


Voor de grote uitingen onder ons: A3, A2, A1, A0, B1 en B0. Geen probleem voor de Canon IPF8300. Al jaar en dag mijn trouwe partner als het gaat om posters. Als winkelier wel zo makkelijk dat jouw dagelijkse of wekelijkse poster up-to-date blijft. En snel geleverd... Want ben jij gevestigd in Franeker? Dan worden de posters zelfs persoonlijk bij jou afgeleverd. Dat is service toch? Kortom het ontwerpen en leveren van posters kan gewoon in Franeker op de Leeuwarderweg 7...

Ohja, zoek je een mooie kliklijst om jouw poster(s) op te hangen of een stoepbord voor je winkel? Check dan mijn webshop www.reclameleverancier.nl voor goede producten en diverse oplossingen.